Кой плесна Шамара повече? Герба или Герб?

Герба
15
Герб
41
Герб Води в битката Кой плесна Шамара повече?
56
Забаванци са гласували!
Гласувай и ти!

Забавни забавни колко да сме забавни, когато става въпрос за нещо национално и историческо!

Една новина ни потресе и много време се чудихме как да я поднесем по весел и забавен начин за нашите читатели. Bез да ги засегнем или да покажем политически пристрастия.

Е не можахме, трудно е като се вземе на въпрос, че се отнася за нашата история и национални ценности.

Днешната битка може би няма да е от най-забавните в нашият сайт. Мислихме се, че можем да поднесем всяко едно нещо по весел и забавен начин, но този път Българският цирк ни поднесе изненада.

Дано успеем все пак да вкараме и хумористична нотка във цялата история.

След като от Забаван ни докладваха за огромен скандал, разгорещил се с една песен на "Мишо Шамара" подвизаващ се във момента със прякора "Big Sha".

Песента се казва Бяло Зелено Червено, като самата песен може да има няколко смисъла.

В единия "Мишо Шамара" хейтва сегашното управление, като напълно в негов стил му пляска плесница, а в другия "Мишо Шамара" се подиграва с националния ни флаг.

Въпреки всичко песента на Шамара е от три години, чак сега бе привикан от комисиите за да бъде разпитан, но в негова защита пък се опълчи лидера на БСП - Сергей Станишев, който отново засегна Бойко и компания и намекна, че живеем в полицейска държава.
Сергей Станищев също така и предложи да има промени в конституцията на България.

Както-следва той каза:

чл. 1 на Конституцията да се запише „Водеща и ръководна сила в държавата е политическа партия ГЕРБ".

чл. 2. Названието на страната се изписва република ББ България.

чл. 3. Пожизнен министър-председател и ръководител на ръководната сила е Бойко Борисов.

чл. 4. Герб на държавата е горд лъв с превит кръст и склонена глава. В дясната си лапа държи бухалка, в зъбите си здраво стиска сноб герберите. Главата на лъва е увенчана с полицейска фуражка.

чл. 5. Химн на държавата е "Всичко за благото на човека" в изпълнение на Веселин Маринов.

чл. 6. Частната собственост е неприкосновена до поискване от партия ГЕРБ.

чл. 10. Медиите са свободни да отразяват всички изявления и обещания на Бойко Борисов, членовете на кабинета и оторизираните от него лица. Редът на новините в електронните медии се определят от пресцентъра на ГЕРБ. Планьоорките в печатните медии се провеждат под ръководството на НСБОП, за да ги предпазят от влияние на опозицията.

Много спорихме в екипа и махме много дискусии и със института в Забаван, но така и не можахме да решим кое, какво и защо.

Трудно е на всички ни при този така деликатен спор и просто нямаше как да не се допитаме до вас, защото пред нас беше поставена огромната дилема!

Кой плесна повече Мишо Шамара?

Герба или Герб?

Малко рекламка и продължаваме ;)
Battle Rating
5 звезди / 2 гласа / 10 точки / 1 коментара / 230 прегледа
Публикувана в: Политика - Етикети: Бяло Зелено Червено , Мишо Шамара ,
Име *: Url: Код *:
Хранилка на кирилица *:
Обложка:
Битка Кой плесна Шамара повече?? Герба или Герб?
Подобни битки на Кой плесна Шамара повече?:
Бяло червено зелено
Бяло зелено червено
Ексклузивно включване от института в Забаван! Отново се разгърна невероятна свада за това кой е верния трикольор на България. Знаем, че Златка не знае столиците на държавите, но според нас премиера да не знае какви са цветовете на Българското знаме ...
ГЕРБ
РЕФОРМАТОРИТЕ
На хоризонта вече е нова тройна коалиция - ГЕРБ, ДПС и Реформаторския блок... След толкова закани за парламентана и правителствена криза, апели за морал и "истинска съдебна реформа", Реформаторите се прегърнаха с ДПС в името на "исторически компроми ...
Мишо Шамара
Дамбовеца
Бум в продажбите на електронната игра издадена от Забаван Мувиес, отчитат от световната борса. Играта се Казва "Уличен двубой - Набий Бойко", като за момента в играта има два героя, кумпнеещи да натупат Бойко. Единият е стар наш познайник Дамбовеца, ...
Красавецът
Изнудвачката
Ние, от института "Забаван" проведохме проучване върху въпроса "Кои са най-хитрите начини за печелене на пари?" Спряхме се на двама фаворити, но не успяхме да стигнем до консенсус. Вие как мислите? Кой от двамата ще спечели повече пари? ...
Бойко Борисов
Сергей Станишев
След проучване на учените в Забаван, се появи съмнение, че доста хора са краднали яко кинта от Забаванци. Двама от главните герои ще са и в тази наша битка. За жалост не можем да включим всичко що е лапало от Забаванци в една единствена битка и затов ...
Условия за ползване
RSS Емисии - Хостинг от Alien Hosting
Забавни инфо във facebook
Забавни инфо във YouNotepad
Забавни инфо във Google +
Забавни инфо във Twitter
^ За Забавни.инфо
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Uni-Ads.net
BG-Info
Spodeli.bg-info
Opozicia.com
^ UNI WEB MEDIA GROUP
© 681 - 2018 Zabavni.info V 1.0