Топ битки в Забавни Инфо

Бистришките Тигри
Реал Мадрид
Забавани инфо
Бистришките Тигри
76
Реал Мадрид
27
Бистришките Тигри Води в битката Кой отбор е по-богат?
Рейтинг на битката 5 звезди 155 точки от 31 гласаРейтинг на битката 5 звезди 155 точки от 31 гласаРейтинг на битката 5 звезди 155 точки от 31 гласаРейтинг на битката 5 звезди 155 точки от 31 гласаРейтинг на битката 5 звезди 155 точки от 31 гласа
Гласувай и ти!
103 гласа
7 коментара

При сетихме се за една наскоро нашумяла ситуация която вероятно всички помним, а именно когато нашият невероятен отбор на "Бистришките Тигри", се вози в правителствения „Еърбъс", та това ни накара да се запитаме кой отбор е по-богат

"Бистришките Тигри" или "Реал Мадрид"?

Тъй-като спора беше ожесточен и не можахме да постигнем консенсус решихме да попитаме и Вас за да разберем отговора на този толкова интересен спор!

Сега моля гласувайте, за Вашият фаворит и коментирайте битката за да достигнем до едно общо и правилно решение. ;)

Черната Златка
Здравко Ахилесов
Забавани инфо
Черната Златка
44
Здравко Ахилесов
337
Здравко Ахилесов Води в битката Кой е по-умен?
Рейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 11 гласаРейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 11 гласаРейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 11 гласаРейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 11 гласаРейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 11 гласа
Гласувай и ти!
381 гласа
11 коментара

В снощното издание на Вип Брадър 2012, ние видяхме каква задача е поставил Вип Брадър на Черната Златка по случай първият учебен ден.
Както всички знаем още при самото си влизане във Вип Брадър, Черната Златка ни каза, че столицата на Европейския съюз е или Германия, или Франция (Според Златето). ;)
Вип Брадър изненада Златето с други подобни въпроси като задача под кодово име "Великите Географски открития" и й даде да познае Столиците на поне шест от десет Европейски държави, тъй-като според Вип Брадър Златето е майстор по география заради нейните големи глобуси. ;)
Ако Черното Злате не се справеше с тайната си мисия "Великите Географски открития" тя щеше да остави съквартирантите си без парти с глобусите на Памела "Колко кофти нали?".
Ясно всички видяхме, че Златето не е спец по География въпреки големите й глобуси й, мисията й бе провалена.
Това ни накара да се замислим и досетим за един наш лиричен герой от шоуто на Комиците "Здравко Ахилесов", та се замислихме кой е по-умен от двамката и тъй-като не можахме да постигнем консенсус по въпроса, решихме да се допитаме и до Вас, и да ви помолим за решаването на този тъй-деликатен спор!
Аджеба Кой е по-умен?
Черната Златка или Здравко Ахилесов?

Нека гласуването и дебата започнат сега!

Русофил
Русофоб
Забавани инфо
Русофил
505
Русофоб
38
Русофил Води в битката Анкета: Как определяте себе си?
Рейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 12 гласаРейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 12 гласаРейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 12 гласаРейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 12 гласаРейтинг на битката 5 звезди 55 точки от 12 гласа
Гласувай и ти!
543 гласа
0 коментара

От кои хора сте вие? Тези, които обичат Русия или тези, които мразят Русия? От едната страна са русофилите, които смятат, че трябва да сме благодарни за много на руснаците – за Освобождението, за добрите спомени и добрите дни от Соца, за това, че борят тероризма и регулират световните отношения. От другата страна са русофобите, които смятат, че за всяко едно добро дело от страна на Русия сме си платили или ни е дадено на сила. Тези хора смятат, че за всяко едно действие на страната преди и сега, стои добре премерен позитив.

Ивица Перкович
Кубрат Пулев
Забавани инфо
Ивица Перкович
3
Кубрат Пулев
126
Кубрат Пулев Води в битката Кой ще победи?
Рейтинг на битката 4 звезди 44 точки от 10 гласаРейтинг на битката 4 звезди 44 точки от 10 гласаРейтинг на битката 4 звезди 44 точки от 10 гласаРейтинг на битката 4 звезди 44 точки от 10 гласа
Гласувай и ти!
129 гласа
4 коментара

Кой ще победи? Кубрат Пулев или Ивица Перкович?

Ивица Перкович
Прякор: Нямам си на идея...
Тегло: 120 кг Ръст: 193 см

Кубрат Пулев
Прякор: Кобрата
Тегло: 113 кг Ръст: 194 см

Днес ще се състои един неочакван боксов мач между българската легенда Кубрат Пулев и полуизвестния 39-годишен хърватски боксьор Ивица Перкович. Ние, от института в орбита Забаван, с интерес ще следим битката и вече сме си приготвили салфетки и бельо, които да хвърляме на боксовия ринг в подкрепа на любимия си боксьор.

Моля коментирайте как ще протече двубоят между тях и ГЛАСУВАЙТЕ!

Блатечки
Криско
Забавани инфо
Блатечки
51
Криско
179
Криско Води в битката Кой е по-голям крадец?
Рейтинг на битката 5 звезди 40 точки от 8 гласаРейтинг на битката 5 звезди 40 точки от 8 гласаРейтинг на битката 5 звезди 40 точки от 8 гласаРейтинг на битката 5 звезди 40 точки от 8 гласаРейтинг на битката 5 звезди 40 точки от 8 гласа
Гласувай и ти!
230 гласа
25 коментара

Като стартово начоло решихме първата битка добавена в, нашият забавен старт заслужено да получи, един много нашумял напоследък спор. Да разберем аджеба какво мислите и вие, за да разрешим веднъж за винаги този неприятен спор. Той се породи от умелоста на двама герои от нашумялата напослеак кампания на BTV за "Феър плей в интернет" като двете продукции доведоха всички в интернет общноста до логичния въпрос "Кой аджеба е по-голям и добър крадец".

Сега предлагам да стартираме нашата битка и да разберем кой наистина е по-добрия в кражбите "Криско" или "Блатечки".

Гласувайте за вашият фаворит в тази битка!

Условия за ползване
RSS Емисии - Хостинг от Alien Hosting
Забавни инфо във facebook
Забавни инфо във YouNotepad
Забавни инфо във Google +
Забавни инфо във Twitter
^ За Забавни.инфо
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Uni-Ads.net
BG-Info
Spodeli.bg-info
Opozicia.com
^ UNI WEB MEDIA GROUP
© 681 - 2018 Zabavni.info V 1.0